Bezoek Hare Majesteit Koningin Mathilde

Bezoek Hare Majesteit Koningin Mathilde

Bezoek aan Hare Majesteit de Koningin

D-Teach biedt online onderwijs aan voor kinderen en jongeren van Belgische expats over de hele wereld. Eén keer per jaar organiseren we een taalvakantie in België, zodat onze jongeren elkaar ook fysiek kunnen ontmoeten en voeling kunnen houden met hun moedertaal.

Dit jaar onthaalden we onze jonge cursisten van maandag 2 tot en met vrijdag 6 juli in Oostende, waar ze zowel een Nederlands taalbad als een Belgisch cultuurbad kregen. We brachten op woensdag ook een bezoek aan Brussel, zodat ze het hart van Europa leren kennen.

Op woensdag kregen de jongeren de gelegenheid om in gesprek te gaan met Hare Majesteit Koningin Mathilde. De jongeren waren onder de indruk over de warme persoonlijkheid van Koningin Mathilde en leerden meer over de geschiedenis van het koningshuis. We willen Koningin Mathilde hartelijk danken voor deze unieke kans, we zullen deze ervaring koesteren.

Op de website van de monarchie is het volgende te lezen:

“Hare Majesteit de Koningin ontvangt een groep kinderen en jongeren van Belgische expats. Deze kinderen volgen in het schooljaar online onderwijs, en tijdens hun vakantie komen ze naar België voor een Nederlandse taalvakantie en een Belgisch cultuurbad. Deze taalcursussen worden aangeboden door D-Teach online learning(externe link). De cursussen besteden veel aandacht aan kennis van de leerstof, maar ook kennis van zichzelf en van de globaliserende wereld. Online leren helpt studenten beter voorbereiden op levenslang leren.”

Meer info op de website van de monarchie

Meer info over de geschiedenis van het koningshuis

LD, juni 2018
Foto Koninklijk Paleis

IMG_6622


Vragen?

Try-out les?

Nieuwsbrief