d-teach online school reist wereldwijd met je mee

De zussen waren heel dankbaar, vaak kreeg ik in de chatbox een heel grote DANK JE WEL!! doorgestuurd. Als juf was het ontzettend fijn om deze reis van de familie te mogen mee volgen, ik reisde precies mee van locatie naar locatie 😊 . - juf Evelyn

Een West-Vlaams gezin uit Oostende had de droom om met z’n vieren een grote reis door Azië te maken. Dit van september tot december 2020. Door het Coronavirus werden de plannen wat gewijzigd maar niet uitgesteld. De trip naar Azië kon (nu) niet doorgaan, maar de familie van Jade en Ruby liet de reisplannen niet los en koos ervoor om binnen Europa te blijven en door de landen Frankrijk, Spanje en Portugal te trekken.

Jade zit in het zesde en Ruby in het vierde leerjaar. In september volgden de zussen twee weken de lessen in hun klas en daarna vertrokken ze op reis. Ze kregen een planning mee van hun juffen. Zo wisten ze goed wat ze allemaal moesten kennen/kunnen tegen december.

Ze kozen ervoor om via d-teach online de lesinstructies te volgen. Wekelijks ontmoette ik de zusjes Jade en Ruby voor een paar uurtje(s) d-teachles. Dit voor de vakken Frans, Nederlands en Wiskunde. Het was een hele vlotte en fijne samenwerking. Heel fijn dat d-teach deel mocht uitmaken van dit verhaal. Juf EvelynVragen?

Try-out les?

Nieuwsbrief