Europese dag van de logopedie!

Vandaag is het dag van de logopedie! Aangezien het thema dit jaar ‘E-health‘ is, konden we dit natuurlijk niet zomaar laten passeren. Bij d-teach wordt al sinds 2012 telelogopedie gegeven door de logopedisten uit ons multidisciplinaire team. Zij konden een heleboel voordelen opsommen en we selecteren er hieronder enkele voor jullie!

” Al jaren ondervind ik de vele voordelen van telelogopedie. In je thuisomgeving aan de slag gaan, wereldwijde connecties leggen, experimenteren met leuke online tools, de grote ouderbetrokkenheid en de continuïteit van je therapie zijn maar een greep uit de vele positieve aspecten. Mijn conclusie: telelogopedie werkt!” (Telelogopediste Manon)

” Telelogopedie geeft leeringen de kans om vanuit hun warme nest aan de slag te gaan. Dit is heel fijn, want ondanks de fysieke afstand kan je een hele grote betrokkenheid en connectie creëren. Daarnaast is het digitale aspect een hele fijne en boeiende ervaring, zowel voor de telelogopedist als voor de leerlingen zelf. Zo gaan ze immers ook aan de slag met hun digitale skills en wordt er gewerkt aan hun 21th century skills! ” (Telelogopediste Karen)

Wil je graag meer weten over de vele voordelen? Krijg je graag wat meer inzichten in de mogelijkheden van telelogopedie binnen d-teach online school? Contacteer ons gerust!Vragen?

Try-out les?

Nieuwsbrief