Emma zingt in het Nederlands

Nederlandse taal met een vleugje (Vlaamse) cultuur 
“Emma zingt in een band samen met haar broer (drum) en haar papa (gitaar). Normaal gezien zingt ze altijd in het Engels. Tijdens de les luisteren we regelmatig naar Nederlandstalige muziek o.a. van Susan en Freek. Daar heeft ze zich door laten inspireren en zingt nu ook af en toe in het Nederlands.” (juf Rienske)
Hier worden we helemaal stil van… wat een prachtige en hartverwarmende cover! Samen met haar broer en papa heeft Emma een band. Ze zingen meestal Engelstalig, maar in de Nederlandse lessen werd ze geïnspireerd door al het moois dat Nederlandstalige muziek te bieden heeft. In het filmpje zie je Emma en haar papa die het lied ‘iemand als jij’ van Huub van der lubbe zingen.
Rienske heeft Louis en Emma al heel wat Nederlandstalige muziek laten ontdekken en dat vinden ze heel leuk. Bedankt! (mama Katrien, USA) 
Luister je mee?
Iemand die me doorheeft als ik mezelf niet ben
Die wel beter weet dan ik mezelf ken
Iemand die me wegwijst als ik het doel vergeet
Die me de waarheid zegt als ik het niet meer weet
Iemand als jij
Iemand als jij
O, zo iemand als jij
Iemand die me loslaat en mij mijn gang laat gaan
Die me tegenhoudt als ik dreig door te slaan
Iemand die kan lachen om alles wat gebeurt
Iemand als jij
O, zo iemand als jij
Iemand als jij
Emma, bedankt dat wij deze video mogen delen!


Vragen?

Try-out les?

Nieuwsbrief