Expat Community Gent

Expat Community Gent is een Gentse organisatie die bestaat uit wereldburgers, even representatief als de wereld waarin we leven. Hun doel is dat expats in Gent zich thuis voelen, kunnen deel uitmaken van een groep gelijkgestemden en leden bijstaan met raad en daad. Info over hun aanbod en events lees je op hun Facebookpagina.

Jaarlijks organiseert de Expat Community Gent een (G)Locals Expo. Dit event vindt plaats in een prachtige zaal van het Stadhuis van Gent. Het biedt expats de kans om elkaar te leren kennen, alsook (Gentse) organisaties die een aanbod hebben voor deze specifieke doelgroep. D-Teach richt zich op expats die les willen volgen, met de nodige flexibiliteit. Het is niet altijd mogelijk om het werk te plannen rondom voltijdse lessen, en ook wanneer je ondertussen wil/moet reizen is een online aanbod vaak de beste optie. Flexibiliteit is een noodzaak voor expats, en daar houdt D-Teach graag maximaal rekening mee.

Een extraatje van deze editie was het bezoek van onze (Belgische) student Wolfram. Wolfram krijgt een aanbod dat we samenstelden op zijn maat. Hij wordt voorbereid op examens van de Vlaamse examencommissie. Maar daarnaast bouwden we een programma zodat hij zijn passie kan waarmaken. Wolfram is namelijk een geboren IT’er. De basis leerde hij zichzelf aan, en bij D-Teach verbreden en verdiepen we zijn kennis en vaardigheden. Hij leert bij zijn online leerkracht Steve alle kneepjes van het vak. Deze ontmoeting was extra speciaal, want normaalgezien zien we elkaar enkel online in de virtuele klas. Bedankt voor je bezoekje, Wolfram en mama Manuella!Vragen?

Try-out les?

Nieuwsbrief