Expatfamilies ontmoeten hun juf in België

De eindejaarsperiode ligt al eventjes achter ons, maar we kijken graag nog even terug op deze magische tijd. Voor onze expatfamilies is het dé periode om gezellig samen te zijn met familie en vrienden in België. Onze leerlingen Astrid, Noah, en Jules maakten zelfs tijd vrij om hun juffen in België op te zoeken. Deze persoonlijke ontmoetingen maken ons zo blij… kijk maar eens naar onze glimlach op de foto’s!

“Op de laatste dag van het jaar heb ik eindelijk Astrid eens live mogen ontmoeten! Astrid is 8 jaar en woont in Cyprus. Ze volgt elke week een halfuurtje Nederlands op niveau 3e leerjaar. We spraken af aan de Blaarmeersen in Gent, samen met haar mama Joke. Daar speelden we samen op de vele speeltuigen. We deden een wedstrijd om wie het eerst uit het doolhof geraken. Astrid won! Wauw, wat was ze snel!” (juf Maaike)

“Jules en Noah zijn twee van mijn oud-leerlingen. Wat een toffe kerels zijn het! Ze wonen in Jeddah en volgen Nederlandse les. Toen Noah in het eerste leerjaar startte, volgde hij les bij mij. Ondertussen heeft juf Marthe de lesjes overgenomen en begint ook Jules zijn eerste stapjes in het lezen en schrijven te zetten. Ik ben ontzettend fier op hen!” (juf Marlies)Vragen?

Try-out les?

Nieuwsbrief