Meester Philip ontmoet Henri en Baudry

Philip is een vertrouwd gezicht bij D-Teach. Hij geeft al verschillende jaren les en is zelf een echte wereldburger! Hij startte als leraar, was een aantal jaar directeur op een lagere school, maar ging in 2016 zijn droom achterna. Hij richtte een onderwijsproject op in Nicaragua dat steeds blijft groeien. En voeling met het Belgische onderwijs, die blijft hij bewaren bij D-Teach!

Henri (15 jaar) en Baudry (17 jaar) volgen al 3 jaar les bij D-Teach. Ze woonden tot voor kort in Montreal, Canada en verhuizen momenteel naar Dakar, Senegal. Ook hun jongere broer Paul (12 jaar) krijgt Nederlandse les. Kleine zus Juliette (7 jaar) zal weldra starten.

“Ze spreken thuis Frans, maar volgen Nederlands omdat hun moeder Nederlandstalig is. Ze overwegen later ook aan een Nederlandstalige universiteit te gaan studeren. Hoewel ze helemaal geen voorkennis Nederlands hadden, zetten ze grote stappen voorwaarts en lukt het spreken erg vlot. De spreekangst is weg en ze voelen zich duidelijk op hun gemak in het Nederlands. En vooral: ze durven nu ook fouten te maken!” – Philip (D-Teacher, Nicaragua)Vragen?

Try-out les?

Nieuwsbrief