NIEUW: online lessenreeks ‘blind leren typen’

Leer dit schooljaar nog blind typen dankzij onze gloednieuwe online lessenreeks! D-Teach biedt een 10-delige lessenreeks aan om blind te leren typen via de methode Typ10 in een live, interactieve online lessenreeks.

Dit kun je leren in onze unieke lessenreeks: 

  • blind typen met 10 vingers via een azerty-toetsenbord
  • oefenen op een speelse manier
  • kleine groepjes van minimum 6 en maximaal 10 kinderen
  • 9 online lessen van één uur en 1 examenmoment
  • thuis een jaar lang online verder oefenen

 

De lessen zijn gespreid over vijf weken. In de tussenliggende dagen kunnen de deelnemers naar hartenlust oefenen via de online module. Deze blijft ook na de lessen nog een jaar lang beschikbaar voor hen!

Praktische afspraken:

  • kinderen vanaf het vierde leerjaar, of gelijkaardig Nederlands taalniveau
  • leren typen met een azerty-toetsenbord

 

Deze gloednieuwe lessenreeks start op dinsdag 5 mei 2020.
Inschrijven kan via een mail naar info@d-teach.com. Na bevestiging krijgt u een factuur toegestuurd.

“Trots! Dat ben ik nadat deze toffe bende op exact 1 maand tijd via online lessen leerde blind typen. Allemaal met glans geslaagd met een minimum van 90% en zelfs een toppertje met 99%!! Proficiat!” 

Maak kennis met juf Sofie, onze ervaren online D-Teach leraar en gecertificeerde Typ10-lesgever.

Sofie studeerde in 2007 af als leerkracht lager onderwijs aan de Arteveldehogeschool in Gent. Ze gaf hierna 12 jaar les in het vijfde leerjaar. Naarmate de jaren vorderden, merkte ze dat de vaardigheid van het typen steeds noodzakelijker werd. Vorig jaar maakte ze de overstap naar online leerkracht bij D-Teach. Hier begeleidt ze kinderen van het eerste tot het zesde leerjaar voor zowel Nederlands als wiskunde. Omdat het ontbreken van de typvaardigheid vaak een struikelblok is tijdens het werken met de computer, schoolde ze zich bij om kinderen blind te leren typen via de methode Typ10. Ondertussen gaf ze deze speelse en interactieve cursussen al meermaals online, met groot succes!Vragen?

Try-out les?

Nieuwsbrief