“Schrijven is super leuk!”

“Josiah is een super toffe jongen. Hij is heel leergierig en houdt van veel afwisseling tijdens de lessen. Josiah leerde vorig jaar lezen en schrijven in zijn Britse school in Taiwan, en sinds enkele maanden volgt hij ook Nederlandse les. Het klikt goed tussen mij en Josiah. Ik merk heel snel wanneer zijn aandacht verzwakt en dan is het tijd voor een bewegingstussendoortje. Hoor je de letter ij in het woord? Dan moet je springen! Hoor je de letter ui? Dan moet je je bukken. Met zo’n spelletjes is Josiah altijd te motiveren.

Josiah kan ook vlot typen. En onlangs leerde ik dat hij ook heel graag tekent. Zo fijn om zijn talenten te kunnen combineren tijdens de lessen. Meestal is hij na 55 minuten wel toe aan een filmpje of liedje, maar sinds hij met pen en papier de les volgt, wil hij alleen nog maar schrijven :-).

Als de les gedaan is, gaat hij apetrots de woordjes tonen aan zijn mama. Het moet zelfs in de keuken omhoog hangen! Hij is zo fier als een gieter, en dat zorgt ervoor dat hij enorm uitkijkt naar de volgende les. En ik stiekem ook!”

(juf Marlies)Vragen?

Try-out les?

Nieuwsbrief