Vlaams diploma secundair onderwijs

Nieuw in het aanbod van de d-teach online school: groepslessen ter voorbereiding van je examens bij de Vlaamse examencommissie. Behaal je diploma secundair onderwijs nu via 100% online afstandsonderwijs! 

Kwalitatief online afstandsonderwijs is onze kerntaak van de d-teach online school. We bereiden al jarenlang studenten voor om via afstandsonderwijs een Vlaams diploma te behalen. Vanaf het najaar van 2020 doen we dat niet alleen individueel, maar ook in kleine groepjes met gelijkgestemde studenten.

We geloven in een modulaire aanpak, waarbij de student zich enkele weken of (afhankelijk van het vak) maanden focust op de leerinhouden van één vak. De studenten krijgen één of twee lesuren per dag, en doen daarnaast nog enkele uren zelfstudie, die ook gestuurd wordt door de online leerkracht. De live lessen gaan door op vaste tijdstippen. De zelfstudie kan op eigen tempo (anytime, anywhere) gebeuren. De student neemt zijn eigen leerproces in handen, begeleid door een online leerkracht.

De eerste twee modules van onze d-teach online school zijn gedragswetenschappen en Nederlands. De planning van de andere vakken wordt weldra gepubliceerd. Heb je interesse in één of meerdere modules? Registreer je dan nu al en ontvang als eerste alle informatie.

Lees meer over dit aanbod. Vragen?

Try-out les?

Nieuwsbrief