Vlotte overgang naar Belgische school

Als brugorganisatie tussen België en Belgen in de wereld, bieden we heel wat vakken aan in onze online lessen. Onze leerkrachten zijn experts in hun vak, en kregen daarbij van D-Teach een opleiding om online leraar te worden. We hebben leerkrachten Nederlands, Frans, Engels, wetenschappen, wiskunde, ICT, … in ons team.

Onze collega Lisa geeft online lessen Latijn. Haar leerlinge zal volgend jaar instromen in een Brusselse school in de richting Latijn-wetenschappen. Het meisje heeft echter een achterstand voor het vak Latijn (omdat ze dat in haar internationale school niet aangeboden krijgt), en moet de leerstof van 3 schooljaren inhalen in enkele maanden tijd. En daar slaagt ze prima in!

Naast de leerstof, gaat tijdens deze lessen extra aandacht naar de juiste studiemethode. We kregen van haar papa een mooie reactie:

Dank voor deze feedback en de goede tips!

Deze lessen en tips zullen E. zeer goed van pas komen. Niet alleen voor de materie maar ook voor de manier van werken en studeren. Die is hier immers gans verschillend en ze zal dus ook moeten leren te “leren op zijn Belgisch”. (bvb. schriftelijk en niet alles op laptop). E. zal zeker meewerken want ze wil zich ernstig voorbereiden om de terugkeer naar België.

Wat zijn we fier op onze collega’s en studente, want het doel dat ze voor ogen hebben is best uitdagend! Met de grote inzet van onze studente en persoonlijke begeleiding van Lisa, bereiken we grootse resultaten.Vragen?

Try-out les?

Nieuwsbrief