Dikke pluim voor d-teach

Hallo juf Rienske

Roel en Siska gaan intussen 3 maanden naar school hier in Belgiƫ en het gaat zeer vlot! Het eerste rapport kregen zij net voor de herfstvakantie. En aan de punten te zien hadden zij hun start niet gemist.

Voor Roel (6de lj) was het wel aanpassen. Zijn Frans is een beetje een mirakel vinden wij. Hij kreeg nog enkele extra oefeningen mee in september maar zijn punten waren supergoed, ongelooflijk. Wie had dat verwacht voor een jongen die 3 jaar in Texas woonde en nog nooit Frans had? ;-). Ook voor Nederlands zijn er geen enkele problemen!

Siska (3de lj) had een rapport om zeer fier op te zijn. Alle vakken waren prima. Zelfs Nederlands en lezen. Alles gaat supervlot voor haar! Wat een opluchting ook voor haar want Siska had leren lezen en schrijven in het Amerikaans en haar Nederlands was op de achtergrond gekomen.

Zonder d-teach en de supergoeie lessen van jou had het er volledig anders uitgezien want zonder extra lessen zou de stap van het Amerikaanse onderwijs naar het Vlaamse veel te groot geweest zijn voor onze kinderen.

Jullie waren onze redders! Dikke pluim voor D-Teach.

Groetjes Roel & SiskaVragen?

Try-out les?

Nieuwsbrief