Online cursussen maken wij met Articulate

Articulate is een auteurstool (‘authoring tool’) om online cursussen aan te maken. Handige software dus, die ook niet-IT-goden in staat stelt om interactieve online cursussen te creëren. Articulate is de absolute nummer één in de authoring tool wereld. Dus ook bij D-Teach zijn we er dol op.

Onze collega Joke kent Articulate door en door, en leert er ook graag andere mensen mee werken. Wist je dat D-teach ook Articulate trainingen geeft? Wij verzorgen Articulate Storyline en Articulate Rise workshops voor alle niveaus, van beginner tot gevorderd.

En zelf leren we ook graag bij! Elk jaar bezoeken wij de Articulate gebruikersdagen. Dat zijn inspiratievolle dagen voor en door Articulate gebruikers in Nederland en België georganiseerd door The Courseware Company. Dit jaar waren we te gast in Brasschaat om contact te leggen met andere e-learning ontwikkelaars en van elkaar te leren. D-Teach collega Joke gaf een presentatie over het beste van twee werelden: het gebruik van storyline blocks in Articulate Rise. Articulate Rise is snel, Articulate Storline is krachtig. Door de twee te combineren kan je eenvoudig en snel interactieve online cursussen uitwerken.

Meer weten? Lees het verslag van de Articulate gebruikersdagen online of neem contact op voor een workshop op maat.

(foto’s genomen door The Courseware Company)Vragen?

Try-out les?

Nieuwsbrief